Görev Değişikliği (Rıfat Coşkun)

DUYURU
Yolun ve bahtın açık olsun Rıfat Coşkun
2014 yılından bu yana derneğimiz yönetim kurulu üyeliği görevini üstlenen, görevi süresince sayısız projede görev alan ve görevini büyük bir özveri, üstün bir çaba ile mükemmel yapan, KAMADER’e değer katan bir kişiliğe sahip olan Rıfat Coşkun 01/03/2018 tarihi itibari ile KAMADER yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa etmiştir.

Yönetim kurulumuz toplanarak Rıfat Coşkun’un istifa dilekcesini gündeme almış ve yönetim kurulunda istifası dilekçesi kabul edilmiştir. Bundan sonraki süreçte kendisi KAMADER genel kurul üyesi olarak hizmet verecektir.

Yaşı hayat tecrübesi gereği bizlere yol gösterici olan, kişiliği ve yaptıkları ile örnek bir üyemiz olan Rıfat Coşkun’a Tüm KAMADER camiası olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu tecrübesi ve sevilen kişiliği ile kartepe bölgesinde, sürdürülebilir ve sportif balıkçılık adına elinden gelen herşeyi yapacağını ve yeni nesiller yetiştireceğine, bu yolda hizmetlerine devam edecegine gönülden arzuluyor ve inanıyoruz.

KAMADER Yön.Kurulu

tarafından 02 Mart 2018 - 11:22 tarihinde yayınlandı.
Bu Yazı Şuana Kadar 305 views kez Okunmuştur.