Kamader den Sapanca da ağ atanlara baskın

17862556_1463467040361461_2982025485915200989_n

Sapanca Gölü Kocaeli sınırlarında yaptığımız ağ toplama operasyonunda yüzlerce metre ağ çıkardık. Eski ve yeni atılan ağlarda turna,kızılkanat ve karabatak gibi çok sayıda canlının telef olduğunu gördük. Canlı olanlar kurtarılarak suya iade edilmişlerdir. Bu güzel çalışmaya katılan İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık| Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube müdürü Murat Beye, Saski Görevlileri Murat Arkan ve Sinan Kardeşime, Kartepe Emniyet Müdürlüğünden Polis arkadaşlarımıza, Kamader Yönetim Kurulu ve üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Amatör balıkçılarımızdan 4/2 numaralı tebliğde belirtilen başta zaman, yer, adet ve boy limitlerine uymalarını, bu tarz usülsüz avlanmalara karşı duyarlı olmalarını, polemiğe girmeden kolluk kuvvetlerine yada derneğimize ihbarda bulunmalarını ve konunun takipcisi olmalarını istiyoruz. Alanda bulunan bilinçli amatör balıkçının etrafında usülsüz avcılık olmayacağına inanmaktayız. O sebeple arkadaşlarımızın avlaklarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Sizlerinde katkılarıyla Kocaeli genelindeki denetimlerimiz devam edecektir.

tarafından 20 Mayıs 2017 - 18:55 tarihinde yayınlandı.
Bu Yazı Şuana Kadar 1.291 views kez Okunmuştur.