Sapanca Lake 2018 bilgilendirme

İlk Toplanma Zamanı: 29 Eylül Cumartesi
İlk Toplanma Yeri: İzmit Merkez Perşembe pazarı miting alanı
Location Koordinat: 40.764391 29.941758 https://goo.gl/maps/R7BFS4LVXV22
Organizasyon için Cuma gecesinden gelecek katılımcılar yöneticilere bilgi vermek kaydıyla Yeni Eşme sahilinde çadır kampı kurabilirler.
Kayıt Formu Doldurulması, Organizasyon Resmi Açılış Töreni, Bayraklı Şehir konvoyu, Yarışma Fotoğraf Çekimi: 29 Eylül 2018 Cumartesi
Tüm Yarışmacılar (yardımcı yarışmacılar dâhil) ülke bayrakları ve takım flamaları ile katılmalıdır. (Resmi açılış, şehir konvoyu ve bayrak töreni için gereklidir)
Kura Çekimi: 29 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 12:00
Yarışmanın Başlama Günü ve Saati: 29 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 14:00
Yarışmanın Bitiş Günü ve Saati: 05 Ekim 2018 Cuma günü saat 12:00.
Resmi Dil: Organizasyonda kullanılacak olan resmi dil TÜRKÇE dir.
Resmi zaman: Organizasyon da kullanılacak saat dilimi İstanbul –Türkiye (Doğu Avrupa Yaz Saati Dilimi) dir.
Uyarı: Bu şartname içeriğinin KAMADER in bilgisi dışında kopyalanması veya içerikten alıntılar yapılması telif hakları gereğince yasal yükümlülükler doğurmaktadır.
BÖLÜM – A
ORGANİZASYONUN AMACI
Bu yarışma, sportif sazan balıkçılığı ve modern sazan avcılığını kamu oyuna tanıtmak, amatörlük ruhunu geliştirmek, çevreye ve yaban hayatına karşı sorumlu bir şekilde yürürlükteki kanun, tüzük, yönetmenlik ve tebliğlerin duyurulmasını ve uyulmasını sağlamak, yarışma heyecanı ile olta balıkçılarını bir araya getirerek, onları kaynaştırmak, yarışma kültürü, paylaşım ve yardımlaşma anlayışını geliştirmek amacıyla düzenlenecektir.

tarafından 01 Şubat 2018 - 16:29 tarihinde yayınlandı.
Bu Yazı Şuana Kadar 295 views kez Okunmuştur.